Bedrijfsevents zijn vaak een saaie boel. Iedereen strak in het pak. Overal dezelfde oppervlakkige gesprekken, liefst over het werk. Niemand die écht uit de bol durft gaan. Kortom, het soort feestjes die je liever mijdt.

Gelukkig kan het ook anders. Onlangs waren we te gast op een bedrijfsevent in het Antwerpse met een heuse fuif als afsluiter. Hoe we iedereen aan het dansen kregen, ontdek je hieronder.

(meer…)

Een bedrijfsfilm maken in drie eenvoudige stappen? Dat kan.

Stap 1: De voorbereiding

Een logische start, niet? Toch wordt aan deze eerste stap vaak onvoldoende aandacht geschonken bij het maken van een bedrijfsfilm. In alle enthousiasme wordt onmiddellijk tot het echte werk, het filmen overgegaan. Een goede voorbereiding is evenwel van levensbelang: het verschil tussen top en flop. Loop daarom nooit te hard van stapel. Laat die camera nog even in de kast en ga rustig om de tafel zitten met een professional. Hij weet al uw ideeën ongetwijfeld praktisch te structureren. Pas wanneer alle details tot in de kleinste puntjes zijn uitgewerkt, kan u aan het filmen beginnen.

(meer…)

Eindelijk! Het is zo ver. U staat op het punt een heus bedrijfsevenement op poten te zetten. Goed idee, maar let vooral ook op de valkuilen. Ondanks alle goede bedoelingen lopen bedrijfsevenementen regelmatig in het honderd. Hoe dat komt? Veel hangt af van de voorbereiding. Maar met een goede voorbereiding alleen komt u er niet. Hieronder de zeven blunders die u beter vermijdt als u van uw bedrijfsevenement een succes wil maken! En ja, al lijken sommige zaken héél banaal, toch spreken we uit ervaring. Meermaals werden we last-minute nog gevraagd om de ‘meubelen te komen redden’… Steeds met succes trouwens!
(meer…)

Op papier lijkt het eenvoudig. Maar laat je niet misleiden. Een bedrijfsevenement organiseren is moeilijker dan je denkt! Onderstaand stappenplan maakt van jouw bedrijfsevenement een succes! (meer…)

Proficiat. U wil een bedrijfsfilm maken. Het ideale uithangbord voor uw organisatie of bedrijf. Met goede moed steekt u de handen uit de mouwen. Deze tien handige tips helpen u alvast aardig op weg. Een goede bedrijfsfilm maken of een uitmuntende bedrijfsfilm maken? Het zit hem vaak in de details. (meer…)

Aksie doet veel meer dan alleen maar bedrijfsfilms maken. We maken ook korte filmpjes voor op websites. Zogenaamde “teaser filmpjes” van 30 seconden die bij het openen van een website onmiddellijk de aandacht van de bezoeker  trekken.

(meer…)

Dit is de meest gestelde vraag van klanten die overwegen een bedrijfsfilm te laten maken. Het is meteen ook de meest moeilijke vraag! De prijs wordt bepaald door een heel aantal factoren. Het is niet mogelijk er zo maar een prijs op te kleven.

(meer…)

Vorig weekend, 26 februari, organiseerde aksie! een bedrijfsevenement voor 200 genodigden met als thema ‘Disco’. Hoe gingen we tewerk? (meer…)

Veel marketingdepartementen zitten met de handen in het haar als ze de opdracht krijgen een goede bedrijfsfilm te maken. Als het gaat over bedrijfsfilms maken, spelen de meeste bedrijven op veilig. Veilig werkt. Veilig is gemakkelijk. Veilig verkoopt.

Vergeet het: veilig = fout. Veilig maakt geen tongen los. Veilig zet niet aan tot actie. Veilig doet niet onthouden. (meer…)

Geplaatst onder: Bedrijfsfilm
Geen reacties

Speelt u met de idee om een bedrijfsfilm te maken? Lees onderstaande 10 aandachtspunten alvorens u start met uw bedrijfsfilm.

Aandachtspunt #1 Bedrijfsfilm – laat zien wie je bent

Aksie! doet er alles aan om de visie van uw bedrijf duidelijk naar voor te brengen. Uw klant wil weten welk vlees hij in de kuip heeft: imago, boodschap, identiteit,… (meer…)