Bedrijfsevents zijn vaak een saaie boel. Iedereen strak in het pak. Overal dezelfde oppervlakkige gesprekken, liefst over het werk. Niemand die écht uit de bol durft gaan. Kortom, het soort feestjes die je liever mijdt.

Gelukkig kan het ook anders. Onlangs waren we te gast op een bedrijfsevent in het Antwerpse met een heuse fuif als afsluiter. Hoe we iedereen aan het dansen kregen, ontdek je hieronder.

Een goed idee

150 mensen aan het dansen krijgen, dat was onze uitdaging deze avond. Na heel wat brainstormen kregen we opeens een goed idee. We doken in onze platenkast en belden snel enkele mensen op. Ons idee? Een flashmob na het dessert op de tonen van ‘I Gotta Feeling’ van Black Eyed Peas!

De voorbereiding

In de namiddag, nog voor het bedrijfsevenement van start was gegaan, leerde een topchoreograaf (bekend van ‘So You Think You Can Dance’) 60 werknemers van het bedrijf de choreografie aan. De choreograaf werd bijgestaan door drie professionele dansers. Dit alles gebeurde in het allergrootste geheim.

Een geslaagde avond

Na het dessert kon het bedrijfsevent eindelijk helemaal losbarsten: de drie dansers kwamen ongemerkt de zaal binnen, het volume werd subtiel opgevoerd en de 60 werknemers voerden een perfecte choreografie uit.

Het resultaat? De avond kreeg onverwachts een vrolijke wending. Iedereen veerde spontaan van zijn stoel en ging aan het dansen. Bovendien ontstond er door het instuderen van de choreografie een heus samenhorigheidsgevoel onder de 60 werknemers die bij de flashmob betrokken waren. En de andere werknemers? Die feestten nog tot in de vroege uurtjes!

Wilt u ook een op maat gerealiseerde flashmob op uw bedrijfsevenement? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Aksie! brengt uw feest op gang!

Reageer