De meeste bedrijven met wie we samen werken, gebruiken hun bedrijfsfilm ondertussen voor méér doeleinden dan ze oorspronkelijk hadden gedacht. In dit steeds verder evoluerende, digitale tijdperk wordt het ook almaar makkelijker om de bedrijfsfilm miniem te bewerken of aan te passen voor die verschillende toepassingen.

Onze bedrijfsfilms worden altijd afgeleverd op een high end broadcast drager (bvb. Digitale Betacam tape, DVcam tape, XDcam disc, …). Dat is noodzakelijk voor een verdere kwalitatieve verwerking voor andere doeleinden (bvb. DVD).

Bovendien leveren wij ook altijd standaard een gedigitaliseerde versie (quicktime, flash, wmv, …) voor gebruik op bvb. de bedrijfswebsite.

Hierdoor zijn de gebruikstoepassingen van de film al meteen uitgebreid :
DVD copies voor klanten -al of niet uitgebreid met extra menu’s-, looping van de film aan de receptie/ontvangst van uw bedrijf, eye-catcher op een expositiestand of tijdens een bedrijfsevenement, verwerking van fragmenten in Powerpoint presentaties, automatisch afspelen van de bedrijfsfilm op de homepage van uw website, banners in emailberichten met een link naar de bedrijfsfilm op uw website, enz…

Een bedrijfsfilm zorgt trouwens niet alleen voor een ‘boost’ in uw externe communicatie. Het vergemakkelijkt ook uw interne communicatie aanzienlijk : Zo kunnen bvb. nieuwe werknemers op een spectaculaire manier kennis maken met uw bedrijf!  Wij zorgen er immers voor dat het zo specifieke ‘DNA’ van uw bedrijf perfect wordt weergegeven in de nieuwe bedrijfsfilm!

Reageer