* de juiste connecties *

Voor de productie van een bedrijfsfilm of bedrijfsevenementen heeft aksie!  ’connecties’ en partnerships met een groot aantal externe toeleveringsbedrijven.  Door een intensieve samenwerking creëerden we bij deze partners een grote flexibiliteit en een doorgedreven perfectionisme en expertise.

Studio’s, cameramensen, montagefaciliteiten, special effects en graphics, acteurs, commentaarstemmen, muzikanten, catering bedrijven, showbelichting, zaalversterking voor concerten of evenementen, spectaculaire acts, … Wij vinden meteen onze weg naar de juiste bedrijven en personen!

Daardoor kunnen we na een eerste informatieronde bij onze partners héél snel een  gedetailleerd budget opstellen voor uw bedrijfsevents of bedrijfsfilm en dit met uiteindelijke tijdswinst voor u als gevolg.
* We amuseren ons! *

Een bedrijfsfilm maken of  bedrijfsevenementen produceren is een niet te onderschatten en arbeidsintensief werk. Onze klanten verwachten trouwens een state-of-the art productie, het moet dus meteen juist zitten. Onze klanten zijn uiteraard graag betrokken bij ‘the making of’ en vertoeven tijdens de opnames van een bedrijfsfilm of het repeteren van bedrijfsevents graag op de set.  En wij amuseren ons graag tijdens het werken, dus op die manier proberen we voor iedereen de sfeer er in te houden. “Hoe méér we ons allen tezamen amuseren, hoe béter het eindproduct.” Het is een sterke uitspraak waar toch wel wat waarheid in schuilt….

Reageer