Uitgekiende bedrijfsevents zijn noodzakelijk voor een goede klantenwerving maar vooral ook klantenbinding. Voor één avond (of een weekend) worden al uw key-customers eens extra in de watten gelegd. In een gezellige ambiance met exclusieve animatie beleven de gasten een onvergetelijke tijd.

Uiteraard wil aksie! samen met u een origineel concept op maat uitdenken voor uw bedrijfsevenementen. Maar we willen meteen ook een stap verder gaan. Het moet dus een onvergetelijk moment worden en wat is dé handige ‘tool’ bij uitstek om iets onvergetelijk te maken? De captatie van bedrijfsevents!

Door onze know-how in audiovisuele producties, zorgen we tijdens de bedrijfsevenementen voor de gepaste opname apparatuur. Zo wordt de exclusieve avond voor u en uw klanten ‘vereeuwigd’ en kan u achteraf als extra verrassing de genodigden een DVD  nasturen of een quicktime op uw website plaatsen.

Daardoor creëert u een ‘incrowd awareness’ bij uw publiek. Klanten die er die avond bij waren, kunnen nog eens terug proeven van de fantastische sfeer van uw bedrijfsevenement. Mensen die er niet bij waren, krijgen het gevoel dat ze iets unieks hebben gemist. Bij een volgend event willen ze er zéker bij zijn…

Zo kan een audiovisuele productie de perfecte aanvulling zijn op uw bedrijfsevenementen!

Reageer