AKSIE! BEDRIJFSFILM

Eye on perfection!
You only get 1 chance to make a first impression!

Dat geldt zéker ook voor de introductie van uw bedrijf met een bedrijfsfilm. Bovendien heeft één beeld méér kracht dan een hele pagina tekst.

Ook het bedrijfsleven is de laatste decennia meer en meer visueel geörienteerd.

Bedrijfsfilm naar klanten & personeel

Een bedrijfsfilm is de ideale communicatie tool om op een kort tijdsbestek de nodige interesse te wekken bij het doelpubliek en je eigen merk en/of imago te versterken. Bijvoorbeeld het werven van nieuwe klanten (testmonial film), het informeren van eigen werknemers (instructie- of trainingsfilm) of het rekruteren van nieuw personeel (imagofilm). bedrijfsfilm-maken

Bedrijfsfilm : Multi-inzetbaar

Verder is een bedrijfsfilm multi-inzetbaar bij verschillende vormen van communicatie. Een bedrijfsfilm op DVD voor nieuwe klanten, als eye-catcher op een beurs, ter promotie van een nieuw product, voor de rekrutering en het informeren van nieuwe werknemers en uiteraard op de website.

Bij de productie van uw bedrijfsfilm is het voor ons een kleine moeite om al deze verschillende toepassingen te centraliseren en aan te bieden. Een internetversie van de bedrijfsfilm van de productie wordt trouwens altijd standaard meegeleverd.

Aksie! levert audiovisuele producties op maat en zoekt samen u naar de gepaste invulling van uw corporate identity.

Bedrijfsfilm maken

Hoe gaan we te werk bij de productie van een bedrijfsfilm? Het 10-stappen plan:

  1. eerste contact Tijdens een kennismakend gesprek formuleert de klant zijn wensen. Voor welk doelpubliek is de film? Wat moet de bedrijfsfilm inhoudelijk vertellen, enzovoort. Aan de hand van deze parameters wordt er binnen de 7 werkdagen een gedetailleerd productiebudget ter goedkeuring aan de klant voorgelegd.
  2. scenario Op basis van de inhoudelijke briefing wordt een eerste versie van het opnamescript uitgeschreven. De klant geeft feedback. Er wordt ondertussen samen gekeken naar de ideale opnameperiode. De klant geeft zijn akkoord op het definitieve opnamescript voor de bedrijfsfilm.
  3. opname Op basis van de bedrijfsfilm offerte worden één of meerdere draaidagen afgewerkt. De regisseur leidt de opnames in goede banen en stuurt de cameraploeg aan. Desgevallend kunnen er extra facilitaire middelen worden ingezet. (dolly, kraan, steadycam, ...)
  4. montage Alle beelden worden bekeken door de regisseur en die maakt zijn montagescript. Aansluitend wordt gestart met de offline montage van de bedrijfsfilm. Het resultaat van die offlinemontage wordt voorgelegd aan de klant voor feedback. Nadien kunnen de nodige correcties worden uitgevoerd tot de beeldversie beantwoordt aan de wensen van de klant.
  5. commentaarteksten Ondertussen worden ook de commentaarteksten geschreven, gecorrigeerd en gesynchroniseerd met de beeldmontage. De gepaste commentaarstem –gekozen in samenspraak met de klant- leest de teksten in voor de bedrijfsfilm.
  6. stemopname aksie! werkt samen met een groot aantal bekende en minder bekende stemmen. Voor de buitenlandse opdrachten wordt uitsluitend met ‘native speakers’ gewerkt.
  7. mixage Nadat de stemopnames zijn afgewerkt zorgt een geluidstechnicus dat de verschillende klanksporen op het gewenste niveau worden gemixt, zodat zowel muziek, stem en liveklank harmonieus samen klinken. Aksie! heeft voor uw bedrijfsfilm ruim 90.000 muziektracks ter beschikking waarvan de gebruiksrechten betaalbaar zijn.
  8. 2D/3D animatie - kleurcorrectie De finishing touch van het audiovisueel product. Naar believen kunnen teksten, 2D of 3D animaties worden toegevoegd aan de bedrijfsfilm. Hiermee creëer je extra ‘production value’. (logo-animatie, volledige 3D modelling, ...)
  9. oplevering De bedrijfsfilm wordt opgeleverd op 1 digitale mastertape, aangevuld met 3 DVD’s en een mpeg file voor gebruik op het internet
  10. replicatie/duplicatie Bedrijfsfilm copiëren? Achteraf kan het audiovisueel product uiteraard worden gedupliceerd op zoveel dvd’s als u wilt. Zo hebt u een aandenken om mee te geven aan uw klanten of medewerkers. Deze duplicatie kan met aangepast drukwerk en gepersonaliseerde verpakking.

Een goede eerste indruk maken?
Contacteer Aksie voor een professionele bedrijfsfilm

professionele-bedrijfsfilm
nl | fr | en